Raspunsuri si Intrebari - CUM SE AJUNGE LA VENETIA?

Sper ca prin intermediul acestei pagini, sa pot raspunde la o parte din intrebarile voastre referitoare la Venetia. In cazul in care aveti intrebari suplimentare, mi le puteti trimite completand formularul de mai jos.

CUM SE AJUNGE LA VENETIA?

Data: 3 Mai 2010
Autor: Irina Costache
Întrebare:

Buna ziua, as dori sa stiu si eu cum ajung de la adresa: "Via Villafranca 1, Mestre, 30174 Venice, Italy" in centrul Venetiei si cat ma costa transportul pentru trei zile, sau biletele per zi.
Multumesc.

Raspuns:

Via Villafranca in Mestre se gaseste in apropiere de Via Terraglio; pentru a ajunge la Venetia Piazzale Roma (autogara din centrul Venetiei, la 30-40 minute de mers pe jos de  San Marco) va trebui sa luati un autobuz ACTV (va trebui sa intrebati la hotel ce numar), biletul la autobuz costa 1,10 Euro , la vaporas , 6,50 Euro-1 calatorie, iar un abonament pentru 12 ore costa 16,00 Euro. Va sfatuiesc sa vizitati site-ul www.hellovenezia.com

Data: 10 Iulie 2009
Autor: Flori
Întrebare:

Buna ziua. Va rog daca puteti sa ne indrumati in privinta transportului de la aeroportul Treviso la Mestre: hotel Ambasciata, Via Fagare' 19, 30171 Mestre. De asemenea va rog sa-mi spuneti ce autobuz se poate lua de la hotel pe insula si daca exista vreun autobuz care circula noaptea spre Mestre(sau destul de tarziu). Va multumesc anticipat.

Raspuns:

Hotelul Ambasciata se gaseste in apropierea Garii din Mestre.Ppentru a merge la Venetia puteti lua un tren (bilet=1 Euro, calatoria dureaza 10 minute) sau din fata Garii din Mestre,  un autobuz ACTV n°2 (biletul costa 1,10 Euro, calatoria dureaza 15-20 minute, ultimul autobuz pleaca din Venetia la 00h40 ) iar dupa ora 00h40 puteti lua linia de noapte N1 care pleaca de la Piazzale Roma (autogara Venetiei) la ora 01h11, 02h11  etc .

 

Data: 2 Februarie 2009
Autor: Andra
Întrebare:

Imi puteti spune cum se poate ajunge din Mestre, mai precis de la Hotel Elite Residence Via Forte Marghera,la Venetia. Ce autobuz trebuie luat si daca statia este departe de hotel? Multumesc

Raspuns:

Hotelul Elite http://www.elitehotel.it/ro/location.htm se gaseste in zona centrala a localitatii Mestre; ca sa ajungeti la Venetia va trebui sa mergeti in Piata XXVII Ottobre (piata  centrala) iar de aici sa luati un autobuz spre Venetia (de ex. autobuzul ACTV n° 4) sau puteti merge pe jos pana pe Viale San Marco iar de aici puteti lua autobuzul ACTV n°12 spre Venetia.

Data: 15 Noiembrie 2008
Autor: cata
Întrebare:

Buna seara
Cum pot sa ajung din aeroptul Marco Polo in piata San Marco?

Raspuns:

Pentru a ajunge de la Aeroportul Marco Polo in Piata San Marco va trebui sa luati de la Aeroport vaporasul ALILAGUNA (biletul costa 12,00 Euro)  si sa coborati la San Marco.

Data: 5 Iunie 2008
Autor: VISAN PETRONEL
Întrebare:

as vrea sa-mi spuneti cum pot ajunge la venetia cu avionul?am legatura directa?sau trebuie sa fac escala.si cat costa un bilet dus-intors.

Raspuns:

Din Bucuresti dar si din Timisoara aveti zboruri directe spre Venetia aproape in fiecare zi; va trebui sa cautati pe website-urile companiilor aeriene care fac aceste zboruri : www.myair.com, http://wizzair.com/, www.carpatair.com, sau site-uri de rezervari de tip http://www.edreams.com/edreams/english/ sau www.expedia.com . Referitor la pret, puteti gasi in anumite momente zboruri Bucuresti-Venetia-Buburesti si la 80,00 Euro dus-intors dar trebui sa le rezervati cu cateva luni inainte de a pleca sau, uneori, numai cu cateva zile (cand au oferte Last Minute) .

 

Data: 24 Ianuarie 2008
Autor: Masina la Venetia
Întrebare:

Se poate ajunge cu masina la Venetia?

Raspuns:

Da, la Venetia se poate ajunge cu masina, dar odata ajunsi pe insula, nu se poate folosi, trebuie lasata in parking-urile din Piazzale Roma si Tronchetto , nu exista parkinguri gratis pe "insula".

Data: 24 Ianuarie 2008
Autor: A ajunge la Venetia
Întrebare:

Cum se poate ajunge la Venetia?

Raspuns:

La Venetia se poate ajunge cu avionul (Aeroportul Marco Polo sau la Aeroportul din Treviso) , exista zboruri low-cost din Bucuresti; puteti veni cu trenul (exista trenuri din Timisoara) sau pe cont propriu cu masina lasand-o in garajele din zona Piazzale Roma -Tronchetto sau pe "continent" la Mestre si Marghera.


Trimiteti întrebarea dvs.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.