Raspunsuri si Intrebari - TRANSPORT VENETIA - BIBIONE- LIGNANO

Sper ca prin intermediul acestei pagini, sa pot raspunde la o parte din intrebarile voastre referitoare la Venetia. In cazul in care aveti intrebari suplimentare, mi le puteti trimite completand formularul de mai jos.

TRANSPORT VENETIA - BIBIONE- LIGNANO

Data: 28 Iunie 2009
Autor: Lucian
Întrebare:

Care ar fi cea mai buna varianta pentru a ajunge din Lignano in Venezia, preferabil cu masina pana in Mestre, la gara sau in lat loc unde se poate parca? Multumesc.

Raspuns:

Puteti lasa masina la parking-ul situat in fata Garii din Mestre (Mestre Ferrovia) iar de aici puteti lua un autobuz ACTV (linia 2 , bilet=1,10 Euro, calatoria dureaza in jur de 15-20 minute) pana la Venezia Piazzale Roma-autogara orasului iar de aici, pe jos sau cu vaporasul (in jur de 30-40 minute) puteti merge pana la San Marco .

Data: 31 Iulie 2008
Autor: andreea
Întrebare:

As dori sa aflu cum se poate ajunge din venetia in statiunea bibione de la marea adriatica? va multumesc

Raspuns:

Din Venetia (Piata San Marco-statia de vaporas San Zaccaria) puteti merge cu vaporasul pana la Punta Sabbioni iar de aici aveti un autobuz ATVO www.atvo.it n°37(de Luni pana Vineri) care pleaca la ora 17.26 si ajunge la Bibione in jur de 19.20-19.30. Puteti ajunge si luand trenul din Venetia ( www.trenitalia.it )spre Portogruaro iar de aici, un autobuz spre Bibione. In perioada 16/06-31/08 exista autobuze ATVO care fac legatura Aeroportul Marco Polo -Bibione ( http://www.atvo.it/index.php?lang=it&area=23&menuid=35 ).


Trimiteti întrebarea dvs.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.