Raspunsuri si Intrebari - TRANSPORT AEROPORT TREVISO-VENETIA-MESTRE

Sper ca prin intermediul acestei pagini, sa pot raspunde la o parte din intrebarile voastre referitoare la Venetia. In cazul in care aveti intrebari suplimentare, mi le puteti trimite completand formularul de mai jos.

TRANSPORT AEROPORT TREVISO-VENETIA-MESTRE

Data: 15 Septembrie 2010
Autor: Cami C
Întrebare:

buna ziua. Plec in Venetia in prioada 25-28 sept 2010. M-ar interesa costurile si variantele legate de transport de la aeroport Treviso - Mogliano Veneto si de asemenea din Mogliano in Venetia. De asemenea astept sugestii pt reducerea costurilor cu transportul in si spre Venetia(gen abonament, carduri speciale). Va multumesc.

Raspuns:

De la Aeroportul din Treviso va trebui sa luati un autobuz pana la Gara din Treviso iar de aici un tren spre Mogliano (bilet autobuz=1,00-1,50, bilet tren=1,80 Euro) .De la Mogliano Veneto la Venetia puteti lua trenul, biletul costa 1,80 Euro, iar calatoria dureazo 20-30 minute (nu exista abonamente pentru turisti valabile pe traseul Mogliano-Venezia-Mogliano) .

Data: 1 Mai 2010
Autor: Alin
Întrebare:

Va rog sa imi spuneti cum ajung de la aeroprtul Treviso la Lido di Jesolo ,,,Hotel NEW VIA DALMAZIA 21 ,va multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati un autobuz ATVO pana la Venetia-Piazzale Roma iar de aici un vaporas ACTV n°1 pana la Lido .

Data: 23 Aprilie 2010
Autor: Irina Popa
Întrebare:

Buna ziua. As dori sa stiu cum ajung de la aeroportul Treviso la Helvetia Hotel, adresa Granviale S. Maria Elisabetta, 4 Lido di Venezia, 30126. Multumesc anticipat

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebbui sa luati autobuzul ATVO pana la Venetia-Piazzale Roma (durata calatorie=45 minute)  iar de aici vaporasul ACTV n°1 si sa coborati la Lido (durata calatorie=1 ora) .

Data: 5 Februarie 2010
Autor: ionut
Întrebare:

Buna ziua, v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta si pe mine cu o informatie. Am cazare la hotel Alexander de pe strada Via Forte Marghera si as vrea sa stiu daca se poate la ce statie trebuie sa cobor din autobuzul ATVO? Va multumesc anticipat. Astept cu nerabdare raspunsul. o zi buna

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO si sa coborati la gara din Mestre (Mestre Ferrovia) iar de aici va trebui sa luati autobuzul ACTV n° 9 , directie Campalto si sa coborati cam dupa 15 minute la statia situata pe Via Forte Marghera. Va las si site-ul internet al hotelului http://www.hotelalexander.com/location.htm .

Data: 3 Februarie 2010
Autor: carmen pavel
Întrebare:

buna ziua,vin cu rugamintea de a-mi spune cum ajung in lido di venetia la hotel VIME BYRON(aterizez la treviso),si pana la ce ore din noapte circula vaporasele de linie.cu stima,carmen

Raspuns:

 De la Treviso puteti lua autobuzul ATVO directie Venetia si va trebui sa coborati la ultima statie -Piazzale Roma; de aici va trebui sa luati vaporasele companiei publice ACTV (N° 1, n° 51 sau N -noapte) si sa coborati la Lido . Pentru mai multe informatii va sfatuiesc sa consultati site-ul http://www.actv.it/english/home.php  .

Data: 2 Februarie 2010
Autor: Carmen
Întrebare:

Felicitari pentru ce faceti aici:)Ne sunteti de mare ajutor!
Va rog sa-mi spuneti cum se poate ajunge de la aeroportul Treviso la Hotel Centrale
P.le Donatori di Sangue, 14
Mestre-Venice.

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO si sa coborati la Mestre Ferrovia (gara din Mestre) iar de aici pentru a ajunge la hotel Centrale ( http://www.hotelcentralevenice.com/hotel-centrale-mestre-whereweare-en.htm )  puteti merge pe jos 15-20 de minute sau cu autobuzele ACTV  n°1, 9 sau 31 .

Data: 25 Ianuarie 2010
Autor: claudia
Întrebare:

Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine.Cum se ajunge de la aeroportul Treviso la hotelul Corte dei greci?Multumesc frumos!

Raspuns:

Va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Venetia-Piazzale Roma (autogara Venetiei) iar de aici vaporasul n°2 directie Tronchetto-San Zaccaria, iar dupa aprox. 30 minute  de calatorie va trebui sa coborati la San Zaccaria. Hotelul Corte dei Greci se gaseste in cartierul Castello aproape de Biserica si de Podul (Ponte) dei Greci.

Data: 23 Ianuarie 2010
Autor: Flavia
Întrebare:

Buna ziua, puteti sa imi spuneti va rog cum ajung de la aeroportul din Treviso la hotelul Palace Bonvecchiati, addresa San Marco, Calle dei Fabbri 4680, Venetia. Puteti sa imi dati o varianta cu autobuzul si una cu taxiul? Multumesc.

Raspuns:

Va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Piazzale Roma (autogara Venetiei) iar de aici vaporasul ACTV  n°1 pana la statia Rialto (dupa Podul Rialto, atentie,  NU trebuie sa coborati la  Rialto Mercato, ci al urmatoarea RIALTO)  iar de aici aveti 2-5 minute de mers pe jos pana la hotel . De la Piazzale Roma puteti lua si un motoscafo (un taxi de apa) si in 15 minute ajungeti la Hotel (pret aprox. pt. 2 personane= 70,00 Euro).

Data: 20 Noiembrie 2009
Autor: Ana
Întrebare:

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine. Vreau sa-mi spuneti cum ajung de La Aeroport din Treviso in Padova. Exista optiunea vreunui autobuz? Cum ies mai ieftin? Varianta cu trenul sau autobuzul, Multumesc!

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati un autobuz(bilet in jur de 1,50 Euro) pana la Gara din Treviso iar de aici un tren Regional (R, cu schimb in Mestre) spre Padova (durata calatorie=1 ora, bilet =3,40 Euro) .

Data: 19 Octombrie 2009
Autor: Alin
Întrebare:

Buna ziua,
Imi puteti spune cum ajung de la aeroportul Treviso la hotel Violino d'Oro din Venetia?
Multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Piazzale Roma iar de la Piazzale Roma va trebui sa luati vaporasul ACTV n°1 pana la San Marco Vallaresso. Hotelul Violino d'oro se gaseste aproape de Campo San Moise vis-à-vis de renumitul hotel BAUER.

Data: 8 Octombrie 2009
Autor: marcicv
Întrebare:

as dori sa stiu cum ajung din aeroportul din treviso la hotel B4 venetia mestre

Raspuns:

Hotelul B4 Boscolo se gaseste in afara orasului in zona supermarket-ului Auchan si Spitalului All'Angelo; de la Aeroportul Treviso va trebui sa luati un autobuz ATVO (bilet dus-intors valabil 7 zile=10,00 Euro) pana pana la Mestre Ferrovia (gara Mestre) iar de aici sa luati un autobuz ACTV liniile H1 sau H2 pana la Spitalul All'Angelo.

Data: 9 Septembrie 2009
Autor: pop paul
Întrebare:

Buna,revin deoarece aeroportul din Cluj e inchis in 3-6 oct,de aceea am amanat pe 10-15 oct.,am schimbat deci si hotelul,cu HOTEL CENTRALE,din Mestre,str.P.Donatori di sangue 14.Cand sosesc unde coboram din ATVO? Ce linii de bus ne duc in Venetia si pana la ce ore noaptea? Multumesc,Paul

Raspuns:

Va trebui sa coborati tot la Mestre Ferrovia (gara Mestre) iar de aici puteti merge pe jos pana la hotel(10-15 minute); de la gara va trebui sa mergeti in stanga pe Via Cappuccina, iar la finalul strazii , la stanga pe Via Carducci. Din Via Cappuccina pentru a merge la Venetia va trebui sa luati autobuzul n° 7(plecari din 10 in 10 minute) iar noaptea aveti liniile de noapte care va lasa in centru Mestre deci nu departe de hotel.

Data: 7 Septembrie 2009
Autor: pop paul
Întrebare:

Buna,in perioada 3-8 oct, vom fi 4 persoane in Venetia dar din motive financiare am ales sa stam in Mestre(la un hotel de 4 stele,pretul e o treime).V-am ruga o informatie pt.a ajunge la hotel (Da Tito),noi aterizam in Treviso.La 4 pers.mai bine luam taxi? De asemenea dorim sa va contactam in Venetia,Cu stima,Paul-Cluj

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO spre Venetia (bilet dus-intors valabil 7 zile costa 10,00 Euro)  si sa coborati la Mestre FS (gara Mestre) iar de aici, pe jos , 3-5 minute pana in Via Cappuccina -unde se gaseste hotelul Da Tito. Taxiul cred ca va costa foarte mult, in urma cu cativa ani am platit pe 7-10 km cu taxi intre Autogara Venetiei si Gara din Mestre 20 ,00 Euro, deci cred ca intre Treviso si Mestre(30-40 km) o sa va ceara pentru o singura cursa cel putin 60-80 Euro. Autobuzele ATVO sunt autocare  confortabile, caldura-aer conditionat, spatiu pt. bagaje, toti pasagerii au locuri pe scaune si in plus, autobuzul  va lasa foarte aproape de hotel.

In perioada 3-8 octobrie sunt llibera, astept e-mail Dvs. cu  cererea de rezervare pentru tururi. Cu stima.

Data: 6 Septembrie 2009
Autor: Popescu Ovidiu
Întrebare:

Buna ziua.As dori sa aflu ce posibilitati am sa ajung din Treviso-aeroport in Venetia-portul pentru vase de croaziera,sau de la hotelul Tre Santi(via Postumia 25)in portul Venetia(vase de croaziera).Va multumesc.

Raspuns:

Pentru a ajunge in portul Venetiei (croaziere Costa, MSC etc) va trebui sa ajungeti la P.le Roma (autogara Venetiei) iar de aici pe jos (15 minute), cu taxiul (5 minute, in jur de 10-15 Euro) cu autobuzul-naveta al companiei de croaziera (daca a fost organizat, va trebui sa-i va informati la agentia Dvs.care v-a vandut croaziera) puteti ajunge in Stazione Marittima.

Daca veniti direct de la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Venezia P.le Roma, biletul costa 6,00 Euro/ persoana.

Daca veniti de la hotelul Tre Santi din Treviso, Via Postumia va trebui sa mergeti pana la Gara Treviso si sa luati un tren spre Venetia Santa Lucia (bilet =2-3 Euro) iar de  la gara va trebui sa mergeti pe jos pana la P.le Roma (5 minute).

 

Data: 3 Septembrie 2009
Autor: Maria
Întrebare:

Va rog sa-mi spuneti cum ajung de la aeroport Treviso la hotel Alla Giustizia (Via Miranese 111) si de acolo in centrul istoric al orasului( si cat costa biletul?). Se pot face abonamente pe 2-3 zile?
Multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Mestre Ferrovia (gara Mestre) , biletul dus-intors valabil 7 zile costa 10,00 Euro. Pentru a ajunge de hotelul Alla Giustizia la Venetia va trebui sa luati autobuzele companiei ACTV (bilet=1,10 Euro, sau abonament ACTV 48h  autobuz+vaporas in Venetia  28,00 Euro, 72h =33,00 Euro) .

Data: 3 Septembrie 2009
Autor: BUCUR MIHAELA-CORINA
Întrebare:

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti:
1. care este cea mai ieftina varianta de transfer de la aeroport Treviso la Venetia,
2. daca exista bilete online mai ieftine decat cele cumparate la fata locului,
3. cum as putea ajunge concret de la aeroport Treviso la hostelul situat la adresa : Cannareggio 1451/a Calle degli Ormesini.
Va multumesc!

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO si sa coborati la Venezia P.le Roma (autogara Venetiei), biletul dus-intors valabil 7 zile pe care il puteti cumpara si cand ajungeti  in Aeroport Treviso costa 10,00 Euro/ persoana. De la P.le Roma pentru a ajunge la Cannaregio 1451/A va trebui sa mergeti pe jos (10-20 minute) trecand podul nou peste Canal Grande intre P.le Roma si Gara , treceti prin fata garii, continuati pe strada cea larga Lista di Spagna, treceti Podul Guglie iar dupa 100-150 m dupa acest pod mergeti la stanga pe strada Rio terrà Farsetti , si la jumatatea strazii o sa vedeti in stanga Calle degli Ormesini.

Data: 16 August 2009
Autor: lumi
Întrebare:

varog sami spuneti cum putem ajunge de la aeroport treviso la port pt o croaziera si cit costa biletul va multumesc

Raspuns:

Din Aeroportul Treviso  va trebui sa luati autobuzul ATVO si sa coborati la Venetia-Piazzale Roma (bilet dus-intors valabil 7 zile =10,00 Euro). Din Piazzale Roma puteti lua un taxi (masina, 5 minute costa in jur de 15,00 Euro) sau puteti merge pe jos pana in Port (stazione marittima, circa 15 minute de mers pe jos).

 

Data: 7 August 2009
Autor: pavel
Întrebare:

as dori sa aflu cum ajung cel mai usor la hotel PALAZZO PARUTA,eu aterizand in Treviso.Cu stima

Raspuns:

Din Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO (bilet dus-intors valabil 7 zile costa in jur de 10,00 Euro) pana la Venetia -Piazzale Roma (autogara Venetiei) iar de aici vaporasul public ACTV n°1 (bilet 1 calatorie=6,50 Euro) si sa coborati la statia S. Angelo care se gaseste la numai 150-200 m de hotel.

Data: 24 Iulie 2009
Autor: andreea
Întrebare:

Buna!
As dori sa stiu cum pot ajunge cel mai usor de la aeroportul treviso la hotelul ca lucrezia, Calle Priuli dei Cavalletti, 76 Cannaregio Venice. Stiu ca acesa e f aproape de gara, e mai usor cu trenul sau cu autobuzul? cat de departe e statia de autobuz?
Si cam care ar fi costurile pt varianta tren si varianta autobuz? ms

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso  va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Venetia Piazzale Roma (autogara Venetiei care este situato chiar langa Gara) biletul dus-intors valabil 7 zile costa in jur de 10,00 Euro iar din autogara - Piazzale Roma - va trebui sa traversati podul Calatrava(podul nou construit peste Canal Grande care face legatura intre Gara si Autogara). Calle Priuli dei Cavaleti este situata chiar langa Gara, imediat dupa biserica Scalzi.

Data: 9 Iulie 2009
Autor: Paul
Întrebare:

Cum pot sa ajung din venetia la Treviso, tinand cont ca avionul pleca din treviso, intr-o duminica dimineata la ora 7. deci ar trebui sa plec din venetia pe la 5?

Raspuns:

Va trebui sa luati din Piazzale Roma (autogara Venetiei) autobuzul ATVO de 05h20  care corespunde zborului Dvs. (banuiesc ca este zborul care merge la 07h30 la Bucuresti). Biletul costa 6,00 Euro (sau 10,00 Euro dus-intors valabil 7 zile).

Data: 6 Iunie 2009
Autor: adi
Întrebare:

cum putem ajunge de la aeroportul treviso la hotel al vagon din venetia, si cam cat costa transportul? multumesc!

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO (bilet dus-intors 10,00 Euro) pana la Venetia- Piazzale Roma iar de aici vaporasul ACTV n°1 si sa coborati la statia "Ca' d'Oro" (bilet 1 calatorie=6,50 Euro) . Hotelul se gaseste la 5 minute de mers pe jos de Ca' d'Oro in zona Campo Santi Apostoli.

Data: 30 Mai 2009
Autor: Stefan T
Întrebare:

buna as dori sa stiu la ce distanta se afla mestre de orasul venetia,,si cum as putea ajunge de la aeroportul "trvisio"

Raspuns:

Mestre face parte din orasul Venetia si se gaseste la 10 km de centrul istoric monumental  al Venetiei. Pentru a merge de la Aeroportul Treviso la Mestre va trebui sa luati autobuzul ATVO si sa coborati la Mestre Ferrovia (gara din Mestre) , bilet dus-intors =10,00 Euro.

 

Data: 24 Februarie 2009
Autor: Geta
Întrebare:

Cum pot ajunge din aeroportul Canova Treviso la Mestre Venetia?

Raspuns:

 Va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Mestre Ferrovia(bilet dus-intors 10,00 Euro), Ferrovia fiind gara din Mestre.

Data: 23 Februarie 2009
Autor: cristianz.
Întrebare:

Buna ziua...apelez si eu la dvs si va intreb daca cunoasteti cumva la ce ore pleaca traseul ATVO din Venetia catre Treviso?Pe pagina de net a celor de la ATVO este dat doar orarul pentru cursele din Treviso inspre Venetia. Intreb asta, deoarece avem avion inspre Bucuresti la ora 13 si sa vedem si noi la ce ora sunt cursele ATVO inspre aeroport ca sa stim cum procedam la plecare. Multam.

Raspuns:

Pentru a lua avionul de la Treviso spre Bucuresti la ora 13h30 va trebui sa luati ATVO de la Venetia -Piazzale Roma la ora 10h30 , se ajunge la 11h40 la Treviso  http://www.atvo.it/images_doc/linee/Venezia-Mestre-Aeroporto_di_Treviso_(dal_7.01_al_28.03.2009).pdf .

Data: 23 Februarie 2009
Autor: Ifty
Întrebare:

Va rog sa imi spuneti cum se ajunge de la aeroportul din Treviso la hotel Piave din Mestre

Raspuns:

Va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Mestre Ferrovia(bilet dus-intors=10,00 Euro), hotelul Piave se gaseste in apropierea garii din Mestre.

Data: 9 Februarie 2009
Autor: Irina
Întrebare:

Va rog sa imi spuneti cum pot ajunge de la Aeroportul Veneţia Treviso la Hostel Alloggi Gerotto Calderan situat in Campo San Geremia, 283 - Veneţia. Eventual imi puteti spune si preţurile. Multumesc mult.

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO (bilet dus-intors valabil 7 zile 10,00 Euro) pana la Venetia Piazzale Roma iar de aici traversand Canal Grande peste noul  pod (Podul Consitutiei sau Calatrava) va trebui sa mergeti pe jos pana in Campo San Geremia (circa 10 minute de mers pe jos) trecand prin fata garii Venetia Santa Lucia. Ca sa vedeti exact adresa intrati pe site-ul www.ombra.net -> Venice Civic numbers -> Cannaregio n° 283 .

Pentru un tur ghidat al orasului (20,00 Euro/ persoana) va sfatuiesc sa intrati pe paginile www.ghidvenetia.com , tururi de oras.

Data: 9 Februarie 2009
Autor: medi
Întrebare:

va rog sa-mi spuneti cum ajung de la aerportul treviso la adresa-hotel al canal regio-cannaregio3632|A30122Venice

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Venetia Piazzale Roma. Adresa Cannaregio 3632 se gaseste in zona Cannaregio -San Felice (www.ombra.net -> Venice Civic Number ). De la Piazzale Roma va trebui sa luati vaporasul n°1 pana la statia Ca d'Oro iar de aici pe jos (100-200 m) pana la Podul San Felice-> F.ta Chiesa -> corte dei Fiori.

 

Data: 26 Ianuarie 2009
Autor: Bogdan
Întrebare:

va rog sa-mi spuneti cum as putea ajunge de la Aerop.Treviso pana la Hotel Alla Giustizia (Mestre,VIA MIRANESE 111 - 30171 MESTRE, si de acolo cu ce ajung la Venetia. Daca e posibil, pana la ce ora se gasesc mijl. de transp. ptr. revenirea la Hotel? Va multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso  va trebui sa luati un autobuz ATVO pana la Mestre Ferrovia (gara din Mestre) iar de aici un autobuz ACTV n°7 .  De la Hotelul Alla Giustizia http://www.hotelgiustizia.com/ , la Venetia , aveti autobuze (ACTV, linia n°7 )  din 10 in 10 minute pana la ora 23h00-24h00.

Data: 24 Ianuarie 2009
Autor: Ioana
Întrebare:

cum ajung de la aeroportul marco polo in venetia in piata san marco? gara din venetia este departe de piata san marco?
Este mai bine sa merg cu taxiu din aeroport ? sau am gara aproape de aeroprt?

Raspuns:

De la Aeroportul Marco Polo ca sa ajungeti la Piata San Marco va trebui sa luati vaporasul ALILAGUNA , directie San Marco, biletul costa 12,00 Euro si in 1h10-1h20 ajungeti la San Marco. O alta posibilitate ar fi sa luati autobuzul companiei ACTV n° 5 (bilet=1,10 Euro, durata transport=25 minute) pana la Piazzale Roma iar de aici vaporasul n°1 pana la San Marco (6,50 Euro, durata=35 minute). Daca vreti sa luati taxiul,  cel mai simplu ar fi sa luati taxiul de apa(motoscafo) si in 25 de minute ajungeti la San Marco, cost aprox. 90,00-100,00 Euro pentru 2 persoane.

Nu exista gari in apropierea aeroportului.

 

Data: 15 Ianuarie 2009
Autor: Raluca
Întrebare:

Va rog sa-mi spuneti cum ajung din aeroportul Treviso in Venetia . Va multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Piazzale Roma (ultima statie), biletul ATVO dus-intors Aeroport Treviso-Venetia-Aeroport Treviso, costa 10,00 Euro.

Data: 13 Ianuarie 2009
Autor: gabriela
Întrebare:

Voi sta in Mestre la Hotel NOVOTEL din Mestre in perioada 13-16 feb 2009. In acest context, va rog mult sa-mi spuneti cum se ajunge din aeroportul din TREVISO la acest hotel si ce mijloc de transport pot folosi din Mestre catre Venetia .Care este cel mai potrivit pentru a vizita Venetia in acest timp ?... Daca stiti vreo adresa web cu orarul si/sau traseele autobuzelor... Va multumesc mult pentru solicitudine !

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO (www.atvo.it ) pana la Mestre Ferrovia (gara Mestre) . Hotelul Novotel se gaseste pe  Via Ceccherini, o strada situata in apropiere de Via Terraglio si de centrul localitatii Mestre; de la Mestre Ferrovia va trebui sa luati un autobuz al companiei de transport local ACTV (biletul costa 1,10 Euro) care sa treaca pe  Via Terraglio , de exemplu, linia H2, si sa coborati cat mai aproape de Via Ceccherini (va trebui sa-l intrebati pe sofer).

Pentru a merge de la hotel la Venetia va trebui sa luati autobuzele companiei de transport public ACTV (www.actv.it )  care merg spre Venetia si sa coborati la Piazzale Roma.

Data: 11 Ianuarie 2009
Autor: Cristina
Întrebare:

Buna seara! Imi puteti spune va rog cum pot ajunge din aeroportul Treviso in Venetia la adresa: Santa Croce 415/c Venice, Italy, hostel Invenice, si cam ce costuri ar implica transportul?
Va multumesc.

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Piazzale Roma (ultima statie) . adresa Santa Croce 415 se gaseste foarte aproape de Piazzale Roma ,5 minute de mers pe jos, ca sa vedeti exact unde se afla intrati pe site-ul www.ombra.net Venice Map-> Venice Civic Number. Referitor la cost, va trebui sa platiti numai biletul ATVO dus-intors Aeroport Treviso-Venetia-Aeroport Treviso, cred ca costa in jur de 10,00 Euro.

Data: 4 Ianuarie 2009
Autor: gabriela
Întrebare:

Ce mijloace de transport ar trebui sa folosesc de la Aeropotul din Treviso pana la Hotel Novotel Mestre? M-ati putea ajuta cu o harta a mijloacelor de transport respective? Va multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO (www.atvo.it ) pana la Mestre Ferrovia (gara Mestre) . Hotelul Novotel se gaseste pe  Via Ceccherini, o strada situata in apropiere de Via Terraglio si de centrul localitatii Mestre; de la Mestre Ferrovia va trebui sa luati un autobuz al companiei de transport local ACTV (biletul costa 1,10 Euro) care sa treaca pe  Via Terraglio , de exemplu, linia H2, si sa coborati cat mai aproape de Via Ceccherini (va trebui sa-l intrebati pe sofer).

Data: 23 Noiembrie 2008
Autor: ciubuca costin
Întrebare:

cu ceajung mai repede din aeroport in Mestre la hotel Delfine cu trenul sau direct cu autobuzul din aeroport? Cat costa biletul?

Raspuns:

De la Aeroportul din Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO(biletul dus-intors costa 10,00 Euro) pana la Gara din Mestre (Mestre Stazione) iar de aici mergand pe jos,  in 10-15 minute ajungeti la hotel. Delfino se gaseste pe Corso del Popolo, de la statia ATVO situata in apropierea garii din Mestre va trebui sa mergeti pe Via Cappuccina iar dupa, la dreapta pe Via Bembo ajungand pe Corso del Popolo.

Data: 22 Noiembrie 2008
Autor: ciubuca costin
Întrebare:

daca stiti cam la ore sant trenuri din treviso spre venetia

Raspuns:

De la Treviso la Venetia aveti cam vreo 2-3 trenuri pe ora www.trenitalia.com  , biletul costa in jur 2,35 Euro si 30-35 de minute  ajungeti la Venetia.

Data: 14 Noiembrie 2008
Autor: alina
Întrebare:

Va rog sa imi spuneti cum pot sa ajung de la aeroport treviso pana in venetia, hotel moderno din cartierul Cannaregio.Multumesc!

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO si sa coborati la Venetia-Piazzale Roma (ultima statie) , va trebui sa traversati Canal Grande peste podul Constitutiei (zis si Calatrava-cel mai nou pod al Venetiei  -realizat in sticla si fier) iar de aici, va trebui sa mergeti pe jos pana la hotel (in jur de 150-200 m).

Data: 10 Noiembrie 2008
Autor: Marcela
Întrebare:

va rog sa imi spuneti cum ajung din aeroport treviso la adresa Castello 4422. multumesc

Raspuns:

Adresa "Castello 4422" se gaseste aproape de Piata San Marco, in cartierul Castello, pe strada Calle del Rimedio (http://maps.venicexplorer.net/venice-mapquest/index.php?hlangs=en&s=v&p1_id=13782&p1_db=civici_gps&src_module=civici_gps&action=search&numero=4422&luogo_id=12&tipo=&nome=&nearest_categoria_id=&nearest_categoria_howmany=) . De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Piazzale Roma iar de aici vaporasul N°1 sau N° 2 pana la San Marco -S. Zaccaria , de aici, va trebui sa mergeti  pe Calle dei Albanesi sau Calle delle Rasse; ajungand in piata Campo S. Filippo e Giacomo va trebui sa mergeti drept inainte pe straduta cu farmacia "Calle drio la Chiesa" ("Strada in spatele bisericii") va trebui sa incercuiti biserica (S. Giovanni Novo) si sa mergeti la dreapta ajungand pe F.ta del Rimedio.  

Data: 28 Octombrie 2008
Autor: Voicu daniel
Întrebare:

Buna seata!
As avea si eu o intrebare - din aeroportul Treviso cum pot ajunge la Mogliano? Am tot citit pe aici si se pare ca exista un tren. Eu voi ajunge la 18:30. Cum pot afla mersul trenurilor?
Multumesc frumos!

Raspuns:

Pentru a ajunge de la Aeroportul Treviso la Mogliano Veneto , va trebuie sa luati din aeroport autobuzul n°6 A C T T  si in 15-20 de minute ajungeti la Gara Treviso  (statia "De Gasperi") iar de aici puteti lua un tren spre Mogliano Veneto. Pentru mersul  trenurilor va sfatuiesc sa itrati pe site-ul www.trenitalia.it .

Data: 27 Octombrie 2008
Autor: Dragos Birliga
Întrebare:

-v-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi spuneti cum ajung la adresa de mai jos de la aeroportul Treviso.Multumesc
Campo Santa Maria Formosa
Hotel al Piave

Raspuns:

De la Aeroportul din Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Venetia Piazzale Roma iar de aici vaporasul ACTV n°2 sau n°1 sau n°51 pana la San Marco-San Zaccaria va las si link-ul cupozitia hotelului pe harta Venetiei : http://www.hotelalpiave.com/pdf/hotelalpiave_venice.pdf  .

Data: 14 Octombrie 2008
Autor: voicu ana-maria
Întrebare:

Buna seara!
Pe 3 nov. o sa venim la Venetia (aterizam pe aeroportul Treviso ). As dori sa stiu cum putem ajunge mai usor in Venetia. De unde putem lua autobuzul? In Treviso putem vizita ceva? Cam ce tarife sunt la transport?
Multumesc frumos>

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO www.atvo.it pana la Venetia P.le Roma (autogara Venetiei) iar de aici pe jos sau cu vaporasul pana la hotel. Treviso are un centru destul de frumos dar nu se compara cu Venetia sau cu orasele Verona si Padova. Referitor la preturi, biletul de autobuz dus-intors Aeroport Treviso-Venetia costa in jur de 10-12,00 Euro iar biletul de vaporas in Venetia 6,50 Euro.

Data: 5 Octombrie 2008
Autor: Stan Domnica
Întrebare:

Va rog sa-mi spuneti cum pot ajunge din aeroportul Treviso la Piove di Sacoo provinci Padova?

Raspuns:

Va trebui sa luati un Autobuz SITA de la Aeroportul din Treviso pana la Padova Autostazione iar de aici un alt autobuz SITA pana la Piove di Sacco.

Data: 26 Septembrie 2008
Autor: tudor
Întrebare:

As dori sa stiu cu ce pot ajunge de la aeroportul Treviso la hotelul San Giorgio ,Rio Terà della Mandola, San Marco 3781 - 30124 Venice Italy si cam cat costa transferul. multumesc anticipat.

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Piazzale Roma(bilet dus-intors valabil 7 zile =10,00 Euro) iar dupa vaporasul N°1 pana la statia "S. Angelo" (bilet=6,50 Euro).

Data: 6 Septembrie 2008
Autor: mariana
Întrebare:

va rog sa-mi spuneti cum ajung de la aeroportul marco-polo venetia in treviso(la hotel boscolo).multumesc anticipat

Raspuns:

Hotelul Boscolo Maggior Consiglio se gaseste pe  Terraglio strada care face legatura intre Venezia(Mestre) si Treviso cam la 1km de gara Treviso. Cel mai simplu si mai rapid ar fi sa luati un taxi de la Aeroport si in 20 de minute ajungeti la hotel (costa in jur de 50-60 de Euro). O alta solutie ar fi sa luati autobuzul ATVO din Aeroport spre Mestre Gara iar de aici sa luati un tren spre Treviso si dupa  un taxi sau autobuz pana la hotel. Cel mai bine ar fi sa va adresati direct hotelului http://www.boscolohotels.com/ita/hotels/maggiorconsiglio/albergo_4stelle_treviso.htm   .

 

Data: 2 Septembrie 2008
Autor: Oana Stefaniu
Întrebare:

Va rog frumos sa-mi spuneti ce este Lido di Venetia si cum se poate ajunge de la aeroport Treviso la Hotel Buon Pesce - Riviera S. Nicolò 50, Lido di Venezia.

Raspuns:

Lido di Venezia este cea mai cunoscuta insula prezenta in Laguna Venetiei la numai 15-20 de minute de vaporas de Piata San Marco, este insula care gazduieste Festivalul de Film de la Venetia "Leul de Aur". De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Piazzale Roma iar de aici vaporasul n°1 ACTV pana la Lido. Statia de vaporas Lido se gaseste la 1km de hotel asa ca din statie puteti merge pe jos pana la hotel sau puteti lua un autobuz local si in 10 minute ajungeti in fata hotelului Buon Pesce.

Data: 19 August 2008
Autor: vaduva raluca
Întrebare:

Va rog frumos sa imi spuneti si mie cum pot ajunge de la aeroportul Treviso in Mestre la hotelul Delfino.Multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO spre Mestre si sa coborati la Mestre Ferrovia (Gara din Mestre) iar de aici sa mergeti pe jos pana pe Corso del Popolo (unde se gaseste Hotelul Delfino) circa 5-10 minute de mers.

Data: 29 Iulie 2008
Autor: elena
Întrebare:

se poate ajunge cumva din aeroportul treviso la gara treviso centrale cu ajutorul unu tren care face legatura intre aceste doua puncte?
cam cat dureaza si cat costa calatoria?

Raspuns:

Pentru a ajunge de la Aeroportul Treviso la Gara Treviso, va trebuie sa luati din aeroport autobuzul n°6 A C T T (nu exista trenuri intre aeroport si gara) si in 15-20 de minute ajungeti la Gara (statia "De Gasperi"); din pacate, nu cunsoc pretul biletului de autobuz dar nu cred ca-i mai mult de 1-2 Euro.

Data: 29 Iulie 2008
Autor: elena
Întrebare:

autobuzul atvo ma lasa in fata garii,se anunta statiile..mai exact as dori detalii referitoare si la pret daca stiti.va multumesc

Raspuns:

Autobuzul ATVO va lasa langa gara (la 50 metri de la intrarea in gara), de obicei nu se opreste pe parcurs , gara din Mestre este prima statie in care se opreste dupa Aeroportul Treviso, statiile nu se anunta asa ca va trebui sa-l intrebati pe sofer, calatoria dureaza cam 50-55 minute . Biletul valabil 1 calatorie costa 6,00 Euro (il puteti cumpara in Aeroport) iar cel dus-intors aeroport Treviso-> Mestre F.S. -> Aeroport Treviso valabil 7 zile costa 10,00 Euro. Pentru mai multe informatii referitor la autobuzele ATVO si mersul trenurilor in Italia puteti merge pe site-urile www.atvo.it, www.trenitalia.it .

Data: 29 Iulie 2008
Autor: elena
Întrebare:

As dori sa stiu cum pot ajunge de la aeroportul din Treviso la Ve.Mestre ca apoi din aceasta gara sa iau tren catre senigallia(regiunea Marche)

Raspuns:

Va trebui sa luati autobuzul ATVO www.atvo.it spre Venetia si sa coborati la Mestre Ferrovia (Mestre F.S.) .

Data: 3 Iulie 2008
Autor: robert
Întrebare:

As dori sa stiu cu ce pot ajunge de la Treviso la Venetia si cat costa biletul?

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO corespunzator zborului Dvs. (bilet dus-intors valabil 7 zile =10,00 Euro) pana la Venetia Piazzale Roma (P.le Roma).

Data: 4 Iunie 2008
Autor: ciprian pi
Întrebare:

cum se ajunge cel mai usor de la Aeroportul Treviso la hotel alla giustizia, via miranese?

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO corespunzator zborului Dvs. (bilet dus-intors valabil 7 zile =10,00 Euro) pana la Mestre Stazione (gara din Mestre ) iar de aici puteti merge pe jos (700 m ) pe strazile Viale della Stazione->Via Trento->Via Giustizia .

Data: 14 Aprilie 2008
Autor: pop vasile
Întrebare:

Cum se ajunge in Mestre , mai exact pe Via Elia Millosevich in Mestre, 46
30173 Mestre, Venezia (Veneto), Italy -hotel Helle Rose ,de la aeroportul Treviso.

Raspuns:

De la Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO corespunzator zborului Dvs. (bilet dus-intors valabil 7 zile =10,00 Euro) pana la Mestre Piazza 27 Ottobre (centrul zonei Mestre) iar de aici puteti merge pe jos (1,5 km) pe strada Via Forte Marghera(puteti intreba pe cineva, este o strada foarte importanta si cunoscuta de catre locuitori) iar dupa 1km-1,5km o sa gasiti in stanga, Via Millosevich cu hotelul Delle Rose.


Trimiteti întrebarea dvs.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.