Raspunsuri si Intrebari - TRANSPORT VENETIA -CROATIA-GRECIA

Sper ca prin intermediul acestei pagini, sa pot raspunde la o parte din intrebarile voastre referitoare la Venetia. In cazul in care aveti intrebari suplimentare, mi le puteti trimite completand formularul de mai jos.

TRANSPORT VENETIA -CROATIA-GRECIA

Data: 15 Iulie 2008
Autor: iusuf loredana
Întrebare:

pot lua feriboatul din venetia spre grecia dar trebuie sa rezerv?multumesc

Raspuns:

Ar fi mai bine sa rezervati inainte de a veni aici, in vara e destul de aglomerat.

Data: 14 Iulie 2008
Autor: Mirabelaberar
Întrebare:

salut
te rog sa-mi spui cum pot ajunge din Porec + Croatia la veneţia cu masina, care este ruta şi daca este si o alta modalitate mai ieftina

Raspuns:

Daca doriti sa veniti cu masina, pentru a controla ruta va sfatuiesc sa va uitati pe site-ul www.michelin.com ; exista si ferry din Porec pana la Venetia, pentru a vedea plecarile si preturi www.venezialines.com .

Data: 2 Iulie 2008
Autor: radulescu viorel
Întrebare:

Cum ajung cat mai repede din gara Santa Lucia -tren Bucuresti Venetia (7-16)la Ferry spre Porec care pleaca la 10-30 caci stiu ca trebuie sa fiu prezent inainte cu o ora de plecarea Ferry-botului?
-de unde iau bilete pentru Ferrysi daca dus- intors se acorda reducere
Va multumesc

Raspuns:

Ca sa ajungeti de la gara Santa Lucia la statia "San Basilio" -de unde va trebui sa luati ferry spre Croatia, va trebui sa luati din fata garii vaporasul ACTV n° 61 (biletul costa 6,50 euro si in 15-20 de minute ajungeti) si sa coborati la San Basilio. Referitor la bilete , va trebui sa consultati website-ul companiei Venezia Lines www.venezialines.com sau mai direct, pentru a cumpara biletele http://www.venezialines.com/eng/booking.asp?flag=1 . Tot pe site-ul venezialines am vazut ca pentru a va imbarca, va trebui sa va prezentati cu 1h30 inainte de plecarea ferry-ului.

Data: 3 Iunie 2008
Autor: transport croatia
Întrebare:

as vrea sa stiu daca exista o posibilitate de transport pe apa din venetia spre porec/ croatia. si cam cat costa. multumesc

Raspuns:

Ca sa mergeti la Porec-Croatia din Venetia va trebui sa luati un ferry (traghetto) al companiei Venezia Lines,ajungeti in 2h30-3h si costa in jur de 125,00 Euro pentru 2 persoane. http://www.aferry.to/faresearch/results.asp?sd=2610562201320080606150734 .


Trimiteti întrebarea dvs.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.