Raspunsuri si Intrebari - Venetia- Transport Aeroport- Port de croaziere

Sper ca prin intermediul acestei pagini, sa pot raspunde la o parte din intrebarile voastre referitoare la Venetia. In cazul in care aveti intrebari suplimentare, mi le puteti trimite completand formularul de mai jos.

Venetia- Transport Aeroport- Port de croaziere

Data: 12 Mai 2011
Autor: laurentiu alex
Întrebare:

Buna seara .....Am sa vin la Venetia cu avionul nu stiu inca pe ce aeroport dar as dorii sa ma ajute cineva cu ce ajung de la aeroport pana in zona unde acosteaza vasele de croaziera mai precis ( CARNIVAL MAGIC)ce autobuz costuri si cat face ca durata eventual a cata statie dar sa ajung exact unde acosteaza vasul nume de stazi sau piete cum se numesc si cat ar dura de la aeroport pana in zona acostarii.......Multumesc anticipat si astept raspuns la adresa de E- mail domocos_raul @yahoo.com

Raspuns:

De la Aeroportul Marco Polo Venezia sau cel din Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO si sa coborati la Venezia Piazzale Roma (ultima statie). Majoritatea companiilor de croaziera asigura transportul Piazzale Roma-Port de croaziera cu niste autocare-naveta pe care le gasiti in Piazzale Roma. In cazul in care nu gasiti aceste autocare puteti merge pe jos(cam 15-20 de minute) sau puteti lua un taxi (masina =5 minute)


Trimiteti întrebarea dvs.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.