Raspunsuri si Intrebari - TRANSPORT JESOLO- VENETIA-MESTRE-AEROPORT

Sper ca prin intermediul acestei pagini, sa pot raspunde la o parte din intrebarile voastre referitoare la Venetia. In cazul in care aveti intrebari suplimentare, mi le puteti trimite completand formularul de mai jos.

TRANSPORT JESOLO- VENETIA-MESTRE-AEROPORT

Data: 9 Mai 2011
Autor: Adela Popa
Întrebare:

Buna ziua
imi puteti spune cum se poate ajunge din VENTIA-AEROPORT MARCO POLO, pana in statiunea LIDO?

Va multumesc

Raspuns:

De la Aeroportul Marco Polo va trebui sa luati autobuzul ATVO directie Lido di Jesolo.

Data: 13 Iunie 2009
Autor: andreea
Întrebare:

Va rog sa-mi spuneti cum ajung de la aeroportul Treviso la Lido (pe via Andrea Bafile). Avionul meu ajunge la Treviso la ora 15:05. Multumesc.

Raspuns:

Pentru a ajunge de la Aeroportul Treviso la Lido di Jesolo (Via Andrea Bafile) va trebui sa luati la ora 18h20 autobuzul ATVO care merge spre Lido di Jesolo (ajungeti la 19h30), bilet dus-intors=15,20 Euro, bilet 1 calatorie=8,50 Euro.

Data: 29 Ianuarie 2009
Autor: sarca madalina
Întrebare:

Va rog frumos sa ma ajutati.. Intentionez sa merg la carnaval in perioada 20 - 23 februarie.. As dori sa stiu cum ajung din Lido Di Jesolo in Venetia cu autobus si/sau vaporeto.. va multumesc frumos ..

Raspuns:

Ca sa ajungeti de la Lido di Jesolo la Venetia va trebui sa luati un autobuz local pana la Punta Sabbioni iar de aici, vaporasul (Motonave ACTV) pana la Venetia -Pietà .

Data: 6 Octombrie 2008
Autor: Mircea Drighiciu
Întrebare:

Voi sta in Mestre la Hotel Russot sau NH Laguna Palace trei-patru zile. In acest context, va rog mult sa-mi spuneti cum se ajunge din aeroportul Marco Polo la aceste hoteluri si ce mijloc de transport (autobuz) este cel mai potrivit pentru a vizita Venetia in acest timp ?... Daca stiti vreo adresa web cu orarul si/sau traseele autobuzelor...
Va multumesc mult pentru solicitudine !

Raspuns:

Ca sa ajungeti de la Aeroportul Marco Polo la Hotelul Russott va trebui sa luati autobuzul ACTV  n°5(10-12 minute )pana la "Parco S. Giuliano" , cu acelasi autobuz se poate merge si la Venetia (7-10 minute).

Daca o sa fiti cazati la Laguna Palace , va trebui sa luati un autobuz ATVO de la Aeroport la Mestre Ferrovia(15 minute)  iar de aici un alt autobuz ACTV pana pe Corso del Popolo sau pe Via Torino/ Viale Ancona;  ca sa mergeti la Venetia de la Laguna Palace va trebui sa mergeti pe jos pana pe Corso del Popolo (15 minute) iar de aici sa luati un autobuz ACTV n°4 sau 4/ pana la Venetia (15 minute).

Pentru a vedea orarul si traseele autobuzelor va sfatuiesc sa vizitati site-urile www.actv.it si www.atvo.it .

Data: 20 August 2008
Autor: VIORICA
Întrebare:

Buna ziua.
Spuneti-mi va rog cum ajung din Treviso aeroport la Lido di Jesolo(via Giuseppe Verdi)si retur.
Sejurul meu este intre 13-20 septembrie si nu stiu exact cu ce se mai circula in acea perioada.
Va multumesc de ajutor.

Raspuns:

Va trebui sa luati un autobuz ATVO de la Aeroport pana la Lido di Jesolo iar de aici un alt autobuz ATVO spre Acqualandia-Punta Sabbioni si sa coborati langa Acqualandia, de aici aveti cam 1km de mers pe jos pana in via Giuseppe Verdi. www.atvo.it

Data: 19 August 2008
Autor: Dana
Întrebare:

Va rog sa-mi spuneti cum pot ajunge din Treviso la Aqualandia in Lido di Jesolo? Multumesc anticipat.

Raspuns:

Va trebui sa luati autobuzul ATVO de la Aeroportul din Treviso care merge spre Lido di Jesolo iar de aici un alt autobuz ATVO care merge in directie Acqualandia-Punta Sabbioni http://www.atvo.it/images_doc/partenze/Lido_di_Jesolo.pdf    .

 

Data: 15 August 2008
Autor: ADRIANA NEAMTU
Întrebare:

Va rg frumos sa-mi spuneti cum se ajunge de la Aeroportul Treviso la Lido di Jesolo zona Via Dalmaza hotel Firenze.Ce stiti despre acest hotel? multumesc

Raspuns:

Din Aeroportul Treviso va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la Lido di Jesolo. http://www.atvo.it/images_doc/linee/LIDO_DI_JESOLO-TV_aer.(dal_23.5_al_14.09.08).pdf

Hotelul se gaseste la 1,5 km de la Autogara din Jesolo (Rotonda Picchi) , din Autogara va trebui sa mergeti pe Via Equilio-> Via Levantina-> Via Dalmazia.

Data: 26 Iulie 2008
Autor: popenciuc germina
Întrebare:

Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum pot ajunge de la gara din Venetia la Lido di Jesolo.Sunt mai multe variante de transport ?
Va multumesc mult

Raspuns:

De la gara din Venetia Santa Lucia va trebui sa mergeti pe jos (5-10 minute) sau cu vaporasul (3 minute, 6.50 Euro biletul) pana la Piazzale Roma iar de aici sa luati autobuzul ATVO spre Lido di Jesolo.

Data: 26 Iulie 2008
Autor: florin petrescu
Întrebare:

Buna ziua, imi puteti spune daca gasesc deschis in jurul orei 24 un centru de inchirieri auto, sau ce variante sunt pt a ajuge la Verona in aceeasi noapte. |Sosesc pe 15 aug. la 23.30, pe Marco Polo

Raspuns:

Am controlat mersul trenurilor pe ruta Venetia-Verona dar din pacate ultimul tren pleaca din Venetia inainte de sosirea dvs. la aeroport. Chiar daca anumite companii de inchirieri de masini precum Avis , Autotravel-sixt, Hertz sunt deschise pana la ora 24:00, cel mai bine ar fi sa rezervati masina in avans, pe internet, inainte de a pleca de acasa.

Data: 16 Iulie 2008
Autor: Alexandru Agafitei
Întrebare:

Vreau sa stiu si eu cum ajung din aeroportul din Venetia pana la Padova.si cam

Raspuns:

Cel mai bine ar fi sa luati un autobuz ATVO pana in gara din Mestre iar de aici trenul pana la Padova; referitor la cost, biletul de autobuz costa 3,00 Euro , iar cel de tren 2.35 Euro.

Data: 14 Iulie 2008
Autor: andreea
Întrebare:

cum se ajunge de la aeroportul Treviso la lido di jesolo?

Raspuns:

Va trebui sa luati autobuzul ATVO pana la gara din Mestre (Mestre Ferrovia) iar de aici , un alt autobuz ATVO pana la Lido di Jesolo. www.atvo.it

Data: 8 Iulie 2008
Autor: mihai
Întrebare:

treviso are aeroport sau este aeroportul treviso din venetia?

Raspuns:

Treviso este un oras situat la 30-40 km de Venetia, aeroportul din Treviso tine de orasul Treviso dar intrucat se gaseste foarte aproape de Venetia, foarte multe companii aeriene (de obicei low-cost) prefera sa-l numeasca aeroportul Treviso din Venetia. Cel mai important aeroport al Venetiei este Aeroporto Marco Polo, se gaseste in zona Tessera care apartine de orasul Venetia.

Data: 27 Iunie 2008
Autor: Dana Tatar
Întrebare:

Spuneti-mi va rog cu ce mijloc de transport in comun pot ajunge de la aeroportul Treviso la Hotel Carletoo, via Bibano 42, Treviso.
Va multumesc anticipat.

Raspuns:

Va trebui sa luati autobuzul n° 6 pana la Gara Treviso ( statia De Gasperi) iar de la Gara, autobuzul n° 10 pana la Via Bibano.

Data: 24 Iunie 2008
Autor: roxana
Întrebare:

CUM AJUNG DE LA Aeroportul Marco Polo LA GARA?MULTUMESC

Raspuns:

Ca sa ajungeti la Gara din Venetia-Mestre de la Aeroportul Marco Polo va trebui sa luati autobuzul ATVO spre Mestre stazione Ferroviaria; biletul costa 3,00 Euro si in 20 de minute ajungeti la destinatie http://www.atvo.it/images_doc/linee/MestreFS-M.Polo.pdf.

 

Data: 16 Iunie 2008
Autor: Mihaela
Întrebare:

buna.stiti cum pot ajunge de la aeroport treviso la padova?

Raspuns:

Ca sa ajungeti de la Aeroportul Treviso la Padova va trebui sa luati un tren regional de la gara din Treviso; pentru a ajunge la Gara Treviso, va trebuie sa luati din aeroport autobuzul n°6 ACTT si in 15-20 de minute ajungeti la Gara (statia "De Gasperi")

Data: 20 Mai 2008
Autor: Cristi Hanga
Întrebare:

Cum se poate ajunge de la aeroportul Treviso la gara din acelasi oras?

Raspuns:

Ca sa ajungeti de la Aeroportul Treviso la Gara Treviso va trebuie sa luati autobuzul n°6 ACTT si in 15-20 de minute ajungeti la Gara (statia "De Gasperi") .

 


Trimiteti întrebarea dvs.
CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți un vizitator uman și pentru a preveni postarea automată de spam.
Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.